Παραδοσιακό ξυλόφουρνος
Ο παραδοσιακός ξυλόφουρνος του Ιωάννη Δροσίτη από το 1970 μέχρι και σήμερα φτιάχνει χειροποίητα κουλούρια, τυρόπιτες, ελιόψωμο,ντοματόψωμο και τυρόψωμο όλα με τοπικά αγνά προιόντα. Πεντανόστιμο είναι και το παραδοσιακό ψωμί με προζύμι ψημένο στον ξυλόφουρνο. Το κτίριο που στεγάζει τον φούρνο σχεδιάστηκε από τον πατέρα του Τζώρτζιού Ντε Κύρικου, Εβερέστο και φημολογείτε ότι προοριζόταν για τελικό σταθμό του περίφημου τρένου του Πηλίου.